趣味

Accu voor Asus A41-X550E

タグ:
趣味 

1ページ

http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550e.html Welkom bij het kopen van hoge kwaliteit merk nieuwe Li-ion Accu Asus A41-X550E , krijgen uitstekende vervanger Asus A41-X550E laptop batterij, deze zijn 100% compatibel met de orginele accu. Al onze producten voldoen aan diverse internationale veiligheids richtlijnen.

Beste Kwaliteit Accu Asus a32-k55 1 / 1 ページ

Gepresenteerd na de betaalbare VivoBook S14 en de ultra-dunne Zenbook Flip S, de nieuwe Accu Asus a41-x550a http://www.kopenaccu.com/asus-a41-x550a.html combineert het beste van beide en stelt u in staat om de mobiliteit te proeven zonder compromissen op comfort/schermgrootte. Nieuwe daling te worden geboren, de ASUS ZenBook Flip UX461UA-E1023T berust op een snelle basis georganiseerd rond een Quad Core i5 Kaby Lake Refresh, 8GB RAM en een dedicated SSD van 128 GB, gedomineerd door een mooie Full HD IPS Rotary Edge-to-Edge (NanoEdge) scherm. Wat meer is, de elegante en discrete grijze schelp heeft een backlit toetsenbord en vingerafdruklezer voor meer gemak. Het wordt getoond bij minder dan 1000 euro (+ €90 van goede trouw Fnac tot maandag 18 december 13u).

Aangekondigd als de Ultrabook 14-inch "'s werelds dunste" (voor het model met een MX150), de Accu Asus a32n1405 http://www.kopenaccu.com/asus-a32n1405.html dia's in een aluminium omhulsel van slechts 13,9 mm dik, met een klein gewicht van 1,4 kg. Het is 6 mm en 200 g gewonnen op de VivoBook S14 en wat onopgemerkt te gaan in je tas. ASUS heeft gebracht een speciale zorg aan de assemblage en afwerkingen van haar ultrabook en heeft thingn een discrete en sobere Toon te kleden, een donkergrijs (Slate Grey) uni. We zien het ontwerp met concentrische cirkels op het deksel, zoals elke goede Zenbook die zichzelf respecteert, terwijl het interieur glad en saai blijft. Alleen het touchpad Entourage schept een chromen afgeschuinde rand. Uitgerust met de exclusieve ErgoLift scharniersysteem, de Ultrabook opent met een hand en moeiteloos tot een hoek van 360 graden. Het scherm zal verscheidene posities kunnen aannemen: tegenovergesteld voor traditioneel gebruik, vlak, in tent wijze of zelfs in ezel functie.

Opmerking Daarnaast de aanwezigheid van een systeem van backlight van het witte toetsenbord, die zal zorgen voor een comfortabele opvallende in donkere atmosfeer (slag van Punch van 1,4 mm).

Endurance vraag, Accu Asus x93sv http://www.kopenaccu.com/asus-x93sv.html kondigt een record autonomie van 13 uur. In de praktijk zou het beter zijn om te tafelen op 9 tot 10 uur in Internet browsen met actieve WiFi. De belasting wordt voltooid op een hoogte van 60% in 49 minuten.

In het midden van de roterende configuratie, het scherm profiteert van verfijnde grenzen (NanoEdge) die de indruk van onderdompeling te verbeteren. De volledige HD-definitie (1920 x 1080 px) u een enorm schone display ruimte te bieden en om de meeste van high definition content te maken. In het gezicht, IPS-technologie is verantwoordelijk voor het openen van de kijkhoeken en getrouw reproduceren van de kleuren. De glanzende plaat (onafscheidelijk van de tactiele) zal onvermijdelijk produceren een aantal reflecties in het licht milieu, dit is het geval op bijna alle cabriolets op het moment. De plaat ondersteunt de actieve Stylus.

Met zulk een fijne silhouet, is het gemakkelijk voor te stellen die concessies op prestaties moet doen. Behalve dat Accu Asus a32-k55 http://www.kopenaccu.com/asus-a32-k55.html hier heeft geïnstalleerd een nieuwste generatie processor (8e) Quad Core i5 Kaby Lake Refresh laag stroomverbruik. Dankzij hem en de 8GB RAM die hem ondersteunen, de Ultrabook is perfect comfortabel met Office en multimedia taken, waaronder surfen op het Internet, Video's afspelen, werken op kantoor of fotobewerking (Photoshop, Lightroom). Het kan ook aan te pakken andere iets meer veeleisende missies (Adobe Premiere) in een gehouden proporties. Bovendien zullen de multitaskers alle vloeiendheid nodig hebben om lusjes op het web en de actieve toepassingen te vermenigvuldigen.

De grafische deel niet profiteren van een dedicated oplossing en is in principe gebaseerd op de UHD 620 chip ingebouwd in de processor. Accu Asus a42-m70 http://www.kopenaccu.com/asus-a42-m70.html De volgende generatie, wordt het gewaardeerd bij een GeForce 920M en zal sommige occasionele spelers toestaan om sommige oude en laag-veeleisende titels in volledige HD met een aardige stroom te lanceren.

De Ultrabook kiest voor opslag in het voordeel van responsiviteit, een dedicated SSD van 128 GB. Deze oplossing biedt een bijzonder levendige werkomgeving met zeer lage laadtijden en is robuuster, energie-efficiënt en stil dan een traditionele harde schijf. Aan de andere kant, kan haar vermogen niet concurreren met een harde schijf en zal niet in staat zijn om meer dan OS/Recovery, Programma's en werkdocumenten tegemoet te komen. Voor speelse bestanden, moet u zich wenden tot externe opslag of een online oplossing.

Tot slot is de verbinding in staat om fijne chassis en correcte distributie te verzoenen. Er is een microSD-kaartlezer, een HDMI-uitgang en niet minder dan drie USB-poorten, waaronder twee USB-3,0 en een USB 3,1 type-C. Een vingerafdruklezer wordt aan de batch toegevoegd om een eenvoudige en veilige toegang tot de sessie mogelijk te maken (Windows hello compatible). De nieuwste generaties van de WiFi-modules AC en Bluetooth 4,2 zijn ook gepland voor een snellere en betrouwbare draadloze data-uitwisseling.

http://forum.raven-distribution.com/read.php?11,16316

http://mrcareer.info/groups/kopenaccu/forum/topic/asus-a41-x550a-accu-44wh

著書情報

他の著作